Aplikácie, ktoré vám pomôžu ušetriť

240
Aplikácie

Chcete začať šetriť, no neviete ako na to? V prvom rade by ste mali mať prehľad vo svojich financiách.

Zapisovaniu údajov na papier však odzvonilo a papieriky nahrádzajú prehľadné finančné aplikácie. Týchto päť aplikácií vám pomôže mať pod kontrolou svoje financie a každý mesiac aj niečo ušetriť do rodinného rozpočtu!

Aplikácie

Aplikácia Wallet

Aplikácia Wallet patrí medzi top aplikácie, vďaka ktorým viete mať svoje peniaze pod neustálou kontrolou. Poskytne reálny pohľad na váš rozpočet a zároveň vám pomôže stanoviť ciele, ktoré chcete vo finančnej oblasti dosiahnuť. Chcete si kúpiť nové auto alebo odložiť peniaze na vysnívanú dovolenku? S aplikáciou Wallet sa vám to určite podarí, keďže si v nej viete vytvoriť záložku šetrenie a následne si nasporenú sumu jednoducho poznačiť. V základnej verzii je Wallet zadarmo, no ak chcete využívať plnú verziu s extra funkciami, musíte si ju zakúpiť.

Aplikácie

Aplikácia Mint

Chcete mať pod jednou strechou všetky svoje financie od príjmov cez výdavky a dlhy až po splátky? Skvelou voľbou je nepochybne aplikácia Mint, ktorá synchronizuje všetky druhy účtov a navyše je pre užívateľov dostupná v bezplatnej verzii. Mint dokáže mať pod kontrolou vaše financie, triedi ich do rozpočtových kategórií a tie následne premietne do prehľadných grafov. Pomáha ľuďom aj so sporením, pretože má pod kontrolou sporiaci účet používateľa. Aplikácia myslí i na bezpečnosť a keďže obsahuje aj citlivé finančné údaje, je chránená štvormiestnym kódom.

Aplikácie

Aplikácia Spendee

Obľúbenou aplikáciou na spravovanie financií a následné optimalizovanie rozpočtu je aj Spendee. Vyvinuli ju u našich susedov, v Českej republike a obľubuje ju viac ako 3 milióny používateľov. Vďaka minimu funkcií a jednoduchému intuitívnemu ovládaniu je aplikácia vhodná aj pre úplných začiatočníkov. Príjmy a výdavky sú od seba prehľadne oddelené, takže viete nad svojimi financiami získať kontrolu a zároveň mať prehľad, v ktorých oblastiach dokážete ušetriť. Podobne ako pri iných aplikáciách, ani v Spendee nechýbajú grafy a rôzne štatistiky.

Aplikácie

Plná peňaženka

Milujete nákupy a zľavy, no chcete aj čo-to ušetriť? S prehľadnou mobilnou aplikáciou Plná peňaženka bude pre vás šetrenie hračkou. Plná peňaženka je totiž cashback portál, vďaka ktorému sa vám po uskutočnení nákupu vráti určité percento zo zaplatenej čiastky späť. Vďaka tejto aplikácii tak viete ušetriť desiatky až stovky eur a nakupovať môžete vo viac ako 850 obchodoch na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Text: Michaela Miňová, foto: unsplash.com