Ultimate Outfit Tips

981
Ultimate Outfit Tips
Nášivky sa stali veľkým hitom, značka Gucci pod vedením Alessandra Michele tiež, tak na čo čakáte? Gucci

Premýšľate, ako obohatiť svoj šatník v zimnom období? Už nemusíte. Prinášame vám exkluzívne outfit tipy, ktoré vám pomôžu zbúrať každodenný stereotyp!

Nebojte sa oživiť svoju pracovnú uniformu, veď aj formálne oblečenie môže byť štýlové. Svoje „ja“ potom naplno predveďte v najobľúbenejšej a najpohodlnejšej módnej disciplíne – street style!

FORMAL CHIC

Formal Chic
Sako s jemným čierno-bielym vzorom vás dostane. Alexander McQueen

Men

Páni, nemusíte sa každý deň utápať v tmavomodrej či sivej. Presvedčte sa, že aj s tlmenou farebnou škálou a dress codom sa môžete pohrať a vystúpiť z davu. Nechajte vyniknúť svoju osobnosť a cit pre štýl a poraďte si s čierno-bielym kontrastom tak, ako to nikomu inému nenapadne! Čerešničkou na torte budú diamantové manžetové gombíky na špeciálne príležitosti…

Women

Formal Chic
Elegantný top budete môcť, rovnako ako ostatné kúsky obleku, nosiť i separé! Marie Lund

Tak čo, dámy, už máte dosť košieľ zasunutých v puzdrových sukniach? Pánsky štýl je veľmi vychytený, tak si zadovážte oblek! Pre ešte štýlovejší efekt vyskúšajte kompletný outfit v jednom tóne. Farba bordó bude na jeseň a zimu ako stvorená, nemajte však strach pripojiť i ďalšiu farbu… A čím sa zahriať? Jednoznačne žltým zlatom.

STREET STYLE

Street Style
Biker boots – vysoké topánky v motorkárskom štýle – oslávili návrat, kombinujte ich podľa ľubovôle! Prada

Men

Street style sa za posledné roky stal jednou z najviac inšpiratívnych módnych oblastí. Kombinuje totiž vlastný štýl, mestskú pohodlnosť a originálne prvky zrkadliace sa napr. v extravagantnom mixovaní. Povýšte bomber jacket na základ outfitu a zarebelujte s biker boots, ktoré sú v tomto roku trendy i v kombinácii s oblekom!

Women

Street Style
Topánky sú skrátka najdôležitejšie, nepodceňujte ich a zvoľte luxusné čierne poltopánky s nápaditými detailmi. Dolce & Gabbana

Nemôžete sa rozhodnúť, čo najlepšie vystihuje vašu osobnosť? Nič to, jednoducho nakombinujte materiály, farby i vzory a poriadne všetko navrstvite! Z vášho poňatia street stylu by malo byť vidieť vaše „ja“ na míle ďaleko, tak si pod výrazný kabát pokojne oblečte ešte bundu alebo bomberu, vkĺznite do pohodlných topánok a vydajte sa do víru veľkomesta!

Text: Lenka Komrsková, foto: archív značiek