Ateliér Kollmann – galéria nápadov

215
Kollmann

Začiatky spoločnosti KOLLMANN spol. s r. o. siahajú do roku 2000.

Spoločnosť KOLLMANN spol. s r. o. založená v roku 2000 sa zrodila na základe túžby zmeniť spôsob, akým vnímame interiérovú architektúru a priestory pri zachovaní tradičných prvkov smerom k trendom riadeným, estetickým prístupom a úplnejšiemu, na detail sústredenému a komplexnému zážitku.

Kollmann

Náš tím architektov, dizajnérov, stabilných dodávateľov, remeselníkov ako i spoľahlivá výroba nábytku už niekoľko rokov predstavujú možnosť realizácie jedinečných projektov na jednom mieste. Poskytujeme komplexné služby v oblasti architektonického navrhovania, vypracovania projektovej dokumentácie a následnej realizácie interiérov.

Veríme, že interiérová architektúra sa nezaoberá len materiálmi a farbami, ale aj ľuďmi, emóciami, prostrediami a priestormi.

Naše portfólio návrhov tvorí viac ako 1000 obchodných prevádzok, kancelárskych, stravovacích a reprezentačných interiérov. Nadšenie a odhodlanie považujeme za kľúčové pre vytvorenie jedinečného diela. Kladieme vysoké nároky na kvalitu použitých materiálov, rýchlosť dodania aj profesionálnu komunikáciu pri zachovaní cenovo dostupných riešení.

Poďakovanie patrí všetkým našim klientom za dôveru a tešíme sa na nové výzvy.

Štandardom je prispôsobenie projektov individuálnym požiadavkám našich klientov.

Veríme, že interiérový dizajn je formou komunikácie, a preto sa pri tvorbe návrhov nechávame inšpirovať vašou predstavou, no zároveň usmerníme a navrhneme vám viaceré možnosti vytvorenia estetického i funkčného dizajnu. Sme vám k dispozícii počas celého procesu, každý priestor je totiž jedinečný a vyžaduje individuálny, komplexný prístup.

KollmannKlientom ponúkame estetické a praktické vnímanie priestorov, ale aj znalosť materiálových či technických možností a postupov.

Na podporu predaja produktov do návrhov vytvárame vlastný grafický dizajn, návrh loga prevádzky a dizajn nových prvkov. Hľadáme a spájame pre vás to najlepšie zo všetkých oblastí. Vďaka inovatívnemu prístupu a technicky prepracovaným riešeniam vlastníme patenty na niektoré funkčné interiérové solitéry.

Našimi obchodnými partnermi sú tuzemské, ale i zahraničné subjekty.

Kollmann

Dlhodobo pracujeme pre nadnárodné spoločnosti, ale aj pre začínajúcich podnikateľov, ktorým pri realizácii prevádzok pomáhame okrem architektonického návrhu hľadať aj ďalší podnikateľský zámer, a to na základe našich niekoľkoročných skúseností. Mnohé siete predajní vďaka spolupráci s našou spoločnosťou a našim nápadom diverzifikovali svoj sortiment, a tým rozšírili možnosti svojho pôsobenia.

Naši stáli zákazníci sú dôkazom spokojnosti a výsledkom viac ako 20-ročnej práce.

Proklientský prístup ku každému zákazníkovi nám priniesol úspešné výsledky a veríme, že aj vďaka budovaniu digitálnej identity a rozširovaniu výrobných kapacít budeme naďalej spoľahlivým partnerom pre vaše projekty.

KollmannPoďakovanie patrí všetkým našim klientom za dôveru a tešíme sa na nové výzvy. www.kollmannsro.sk

Ing. arch. Otto Kollmann

Mgr. Dominik Kollmann

Text: PR, foto: kollmann.sk