Na jar voľte pohodlie: tenisky 5 x inak

319
Spring Trendy Sneakers

Tenisková sezóna je už tu a tak je najvyšší čas poobzerať sa po nejakých nových modeloch. Ak aj vy patríte k milovníčkam pohodlnej obuvi, zbystrite pozornosť. Toto sú aktuálne horúce trendy!

Zaujímavé textúry

Na nudné jednofarebné tenisky rýchlo zabudnite! Túto sezónu sa totiž budú nosiť nové, neopozerané modely, ktoré sa na nohe ukážu viac než zaujímavo. Môžu za to nevšedné textúry, ktoré teniskám dávajú punc originality. Semišové časti, umelá kožušina či kov uplatnený na teniskách ich pozdvihne na úplne inú úroveň. Takúto obuv sa tak nemusíte báť obuť aj do práce či na formálnejšie udalosti.

tenisky na jar

Ružová vedie

Odkedy sa rozpútala po celom svete Barbie mánia, ružový trend stále neutícha. Práve naopak! Cukríkovo ružová až výrazná fuksiová sa bude nosiť aj na teniskách. Tá sa kombinuje aj s inými výraznými farbami, napríklad fialovou či zelenou.

tenisky na jar

V turistickom štýle

Tenisky, ako by ste si práve odskočili z náročnej túry do ulíc mesta? Práve také budú túto jar na výslní. Zemité odtiene, priznané textúry či mix materiálov. Tak majú pravé turistické topánky vyzerať! Využijete ich nielen na bežný deň, ale aj na menej náročné outdoorové aktivity.

Metalické akcenty

Tenisky s futuristickým vzhľadom sa už stávajú akousi stálicou na trhu. Za ich netradičným prevedením často stojí aj použitie metalických prvkov. Tie budú na teniskách túto jar uplatnené v hojnom počte. Siahnuť môžete po teniskách so zlatými, striebornými či dokonca medenými akcentmi. Takéto tenisky premenia aj ten najnudnejší look na glamour.

tenisky na jarŠportové modely

Kým po iné roky dostávali tenisky romantický, až elegantný vzhľad, teraz opäť začína dominovať ich športové prevedenie. Základom športových tenisiek sa však stáva vysoký zvršok a masívnejší vzhľad. Do popredia sa opäť dostávajú bežecké tenisky, ktoré v kombinácii s farebnými ponožkami využijete v každom outfite. Napokon, športové modely tenisiek nemusíte voliť len v klasickej bielej či čiernej farbe. Ak chcete svetu ukázať svoj nezameniteľný štýl, siahnite po výrazných hot farbách sezóny, a to burgundy alebo prenikavom horčicovom odtieni.

Text: Michaela Miňová, foto: unsplash.com, freepik.com