Najvýraznejší trend tohto leta? Biela maxi sukňa!

182
biela maxi sukna

Hľadáte inšpiráciu na letné outfity? Alebo plánujete dovolenku pri mori a jednoducho len chcete zažiariť? Tak siahnite po bielej sukni, ktorá sa jednoznačne stáva najvýraznejším trendom leta!

Univerzálny kúsok

Plná skriňa oblečenia, no aj tak si na seba nemáte čo obliecť? Ak to poznáte tiež, vyskúšajte to toto leto inak. Nemusíte si hneď kúpiť desiatky šiat či ďalších nepotrebných kúskov. Skvelou voľbou je biela sukňa, ktorú viete zladiť k teniskám i sandálom na platforme. Viete si ju obliecť do práce i na prechádzku po pláži.

biela maxi sukna

Priedušný materiál

Na ťažké látky počas leta zabudnite a namiesto nich siahnite po materiáloch, v ktorých sa nezapotíte. To platí aj v prípade bielej sukne. Skvelou voľbou na horúce obdobie sú ľan či bavlna, ktoré nechávajú pokožku dýchať.

Pohodlie nadovšetko

Ak hľadáte kúsok, v ktorom sa budete cítiť komfortne po celý deň, zvoľte bielu sukňu v maxi dĺžke. Tú viete skombinovať s výraznejším topom, či obyčajným tričkom, alebo blúzkou. Zvoliť môžete aj monochromatický letný outfit. Biela blúzka a sukňa budú toto leto must have!

biela maxi sukna

Čipka, i madeira

Okrem bielej sukne v minimalistickom prevedení sa bude nosiť aj tá, ktorá bude doplnená jemnou čipkou či madeirou. Práve tieto prvky dodajú aj obyčajnému kúsku elegantný nádych. Madeirové kúsky sú ako stvorené na romantickú prechádzku po pláži, takže si jednu takúto sukňu nezabudnite pribaliť do kufra!

Saténový vzhľad

Satén je bezkonkurenčne najobľúbenejším materiálom leta. Na pokožku pôsobí príjemne, keďže chladí a navyše vyzerá veľmi rafinovane. Saténové sukne sú trendy už nejaký ten rok, no ak chcete byť toto leto skutočne in, stavte na saténovú sukňu v bielej farbe. Zaručene v nej zažiarite.

biela maxi sukna

Text: Michaela Miňová, foto: freepik.com, pinterest.com