Prírodné elixíry krásy

922
Kozmetika

Pri voľbe životného štýlu sa čoraz viac riadime zodpovednosťou. Platí to aj pre oblasť kozmetiky, kde častejšie ako kedykoľvek predtým intuitívne siahame po pokladoch prírody.

Regeneračný telový krém

Nedávno prišla na Slovensko tradičná značka talianskej prírodnej kozmetiky L’Erbolario a otvorila svoju prvú predajňu v bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park. V portfóliu vyše 600 ekologických produktov má aj blahodarné výťažky z listov arganovníka.

Ak neveľmi obľubujete zahaľujúce vône, tento telový krém s arganovým olejom bol vytvorený špeciálne pre vás. Diskrétne, ale s neprekonateľnou účinnosťou dodá vašej pokožke vlhkosť, spevní ju a poskytne jej v každom okamihu dňa regeneračnú silu.

L´Erbolario
L´Erbolario
Manufaktura
Manufaktura

Balzam do nepohody

Chystáte sa do hôr či na dlhú prechádzku prírodou? Nakrémujte sebe i deťom tvár výnimočným ochranným pleťovým balzamom s lipou, marhuľovým olejom a panthenolom od Manufaktury! Ľahšie odolá vetru a drsnému jesennému počasiu. Jedinečná receptúra na báze pravých prírodných ingrediencií využíva výťažky z lipových kvetov, marhuľového a jojobového oleja, bambuckého masla, panthenolu, ovseného betaglukánu a vitamínov A, E a C. Napomáha zamedziť strate potrebnej vlhkosti, predchádza podráždeniu a poskytuje pleti pocit skutočnej pohody. Viac informácií na www.manufaktura.cz.

Lahôdka pre vegánov

Zaujímate sa o kozmetiku, pri ktorej neboli použité žiadne živočíšne produkty a neboli vykonané žiadne testy na zvieratách? V tom prípade hľadáte certifikovanú prírodnú slovenskú kozmetiku Naomi BioCosmetics s extraktom z červeného kórejského ženšenu, s 24-karátovým zlatom a prírodnými kmeňovými bunkami z kostihoja lekárskeho. Ženšen je od svojho objavu známy omladzujúcimi účinkami, dodáva pleti jas, energiu a vitalitu. Zlato má nielen antibakteriálne vlastnosti, ale skutočne prispieva k dopraveniu molekuly kyslíka priamo do kože.

Naomi Biocosmetics
Naomi Biocosmetics

 

Nobilis Tilia

Jemná starostlivosť o oči

Rozjasnite svoj pohľad a doprajte očiam jemnú starostlivosť s arganovým olejom. Extra ľahký Arganový očný krém značky Nobilis Tilia zjemňuje drobné vrásky okolo očí a udržiava pleť stále hebkú a plnú života. Vhodný je i pre suchú a citlivú pleť. Obsiahnuté luxusné bio oleje vaše očné okolie chránia a spoľahlivo regenerujú. Jemný krém sa výborne vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Nenápadná vôňa extraktu z kvetov tahitskej gardénie spolu s pamajoránom zlepší vašu náladu každý všedný i sviatočný deň.

Nature Box
Nature Box

Sila 100% olejov

Návrat k prírode a výhody v starostlivosti o zdravie a krásu vašich vlasov aj pokožky – to je podstata novej kozmetiky značky Nature Box, ktorá prináša päť produktových radov výrobkov založených na prírodnej báze. Sú vyrobené zo 100 % za studena lisovaných olejov z orechov a semien ovocia a vďaka ich zloženiu skombinujete efektívnu starostlivosť o vlasy a pokožku s dobrým pocitom. Produkty značky Nature Box obsahujú vitamíny a antioxidanty a sú bez silikónov, umelých farbív a sulfátových tenzidov. Zažite prirodzenú krásu vlasov a pokožky!