Spoznajte dve úžasné vône: White Amber a Sublime Vanille

314
Creed

Keď listy menia svoju farbu a vzduch sa začína ochladzovať, je čas na jesenné pohodlie. Vytiahnite svoj obľúbený kašmírový sveter, zapáľte oheň v krbe a vyberte si vôňu, ktorá stelesňuje krásu a energiu tohto ročného obdobia.

Vône, ktoré zdieľajú spoločné ingrediencie teplej jesennej vanilky spolu s kyticou voňavých kvetov, predstavujú White Amber a Sublime Vanille z úžasnej kolekcie Les Royales Exclusives od známeho výrobcu parfumov The House of Creed. Každá zo šiestich vôní v kolekcii Les Royales Exclusives sa považuje za korunovačné klenoty značky Creed. Majster parfumér Olivier Creed ich označuje ako „umelecké diela“.

Creed
Vône sú vyrobené len z tých najvzácnejších esencií.

Každý krok pri výrobe týchto parfumov stelesňuje prestíž. Vône sú vyrobené len z tých najvzácnejších esencií (ručne vyrábaných špeciálnou infúznou technikou) a uchované vo fľaštičke, ktorú vyrobili tradiční francúzski sklári z prestížnej spoločnosti Pochet. Povrch je vyrobený z 24-karátovej zlatej potlače, ktorá vytvára dobre premyslený darček a nápadne dopĺňa voňavý skvost.

Vanilka: sladký a zároveň hlboký tón

Creed
Keď zacítime jej sladkú vôňu, objavia sa nám spomienky na niečo veľmi sladké.

Vanilku, ktorá je takmer všade, rozpoznáme rýchlo podľa jej chuti aj vône, a to najmä vďaka popularite v kulinárskej a vonnej sfére. Keď zacítime jej sladkú vôňu, často sa nám objavia spomienky na niečo veľmi sladké. Keď sa tóny vanilky dotknú pokožky, môžu pôsobiť až príjemne návykovo a priniesť hrejúcu jemnosť a prekvapivú sofistikovanosť k ďalším tónom, ktoré sprevádza. A hoci vďaka jej hrejivým vlastnostiam je vanilka obľúbenou ingredienciou pre chladné jesenné počasie, v skutočnosti pochádza z tropických oblastí ako Mexiko, Indonézia a Madagaskar. Drobné semienka vo vnútri vanilkových strukov, ktoré sa zbierajú z vanilkovej orchidey, náročnej a rafinovanej rastliny, patria (po šafrane) medzi najcennejšie koreniny na svete.

Príťažlivá, vznešená vôňa: Sublime Vanille

Sublime Vanille má opojnú dekadenciu, návykovú eleganciu, ktorú milujú zanietení fanúšikovia vanilky a dokonca aj tí, ktorí často považujú tóny za príliš silné a sladké. Vôňa sa otvára vrchnými tónmi vanilky z Komor (malý ostrov pri pobreží Mozambiku) a fazule Tonka, čím vytvára sladkú, ale korenistú kombináciu, ktorá pozýva, aby ste nahliadli bližšie. Stredné tóny citrusovo bieleho bergamotu a citrónu dodávajú svieži kontrast k teplým vrchným tónom, ktoré sú opäť uzemnené jemným a krémovým základom tonkinského pižma. Je to neodolateľná, upokojujúca a sýta vôňa, ktorá sa dokonale drží pokožky počas celého dňa.

Creed
Každý krok pri výrobe týchto parfumov stelesňuje prestíž.

Svetlá, zamatová vôňa: White Amber

Creed
Vôňa, ktorá sa dokonale drží pokožky počas celého dňa.

Najnovší prírastok do kolekcie Les Royales Exclusives Collection, White Amber, vzdáva hold svojmu veľmi cenenému živicovému menovcovi a dodáva mu kvetinovú vôňu, ktorej základom sú bohaté a vzácne koreniny. Jantár spolu s vanilkou a ovocným súladom otvárajú vôňu s takmer zlatým efektom, ktorý pripomína krásu samotného jantáru. Stredné a spodné tóny sa skladajú zo zemitého santalového dreva, benzoínovej živice a buketu jazmínu a iných kvetinových akordov. Spolu tvoria akúsi rovnováhu, ktorá vedie k sofistikovanosti v tej najnezabudnuteľnejšej miere.

www.creedboutique.com