Buďte originálni aj na poslednú chvíľu

199
Novinky

Vianoce, narodeniny, meniny, rôzne výročia – príležitostí, kedy obdarovať blízkych a srdcu milých je dostatok. Horšie to býva s nápadmi na darčeky. Zvlášť vtedy, ak nechcete darovať formálny dar bez nápadu, ktorý skončí naspodku zásuvky alebo ako „putovný darček“. Neviete si rady a čas sa kráti? Inšpirujte sa, možno vám pomôžeme trafiť sa do vkusu tých, ktorých by ste radi potešili.

Domáca starostlivosť o pleť na novej úrovni

FOREO_LUNA4_Lifestyle_01LUNA 4 značky FOREO dostala domácu starostlivosť o pleť na nový level. Tento celosvetovo najobľúbenejší čistiaci prístroj na pleť s rozjasňujúcim efektom je vďaka posledným inováciám švédskej značky ešte jemnejší a manuálne ovládateľný. Po novom ponúka na výber až 3 režimy čistenia pleti – jemné, pravidelné alebo hĺbkové, čo umožňuje plne zohľadniť aktuálne potreby vašej pleti. Vychutnať si môžete aj relax v podobe masáží tváre (5 druhov masáží), a to všetko priamo doma na úrovni profesionálneho kozmetického salónu. Nájdete na www.notino.sk za 279 €.

Dohladka bez poškodenia

Žehlička na vlasy Orava Tenera-2 je vybavená keramickými platňami novej generácie najvyššej kvality s hladkým kĺzavým povrchom, čo uľahčuje úpravu vlasov a bráni ich poškodeniu aj pri častom používaní. Už do 15 sekúnd je zohriata a pripravená na použitie. Podľa individuálnej kvality vlasov umožňuje nastaviť teplotu 180 °C pre jemné vlasy, 200 °C pre mierne vlnité vlasy a 220 °C pre husté či kučeravé vlasy. Ergonomicky sadne do ruky, ľahko sa obsluhuje a váži len 300 g, takže ani po dlhšej úprave vlasov nebudete mať presilené zápästie. Je skvelou pomocníčkou na každodennú úpravu vlasov, ktorú si nebudete vedieť vynachváliť. Môže byť vaša len za 29,90 €. www.orava.eu

Tenera

 Dokonalosť aj bez návštevy salóna

Flawless_Finishing_TouchUpravený zovňajšok prispieva aj k lepšej duševnej pohode. Uvedomuje si to aj značka Flawless, ktorej poslaním je pomáhať ženám na celom svete, aby sa vo vlastnej koži cítili čo najpríjemnejšie. Prináša preto inovatívne riešenia na každodenné problémy s krásou. Jedným z užitočných produktov je elektrický zastrihávač obočia, ktorý umožňuje ostrihať aj najjemnejšie chĺpky a pomôže vám tak docieliť precízny tvar obočia. Vďaka elegantnému a praktickému dizajnu môžete zastrihávač použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Dostupný je na vhcosmetics.sk na 24,99 €.

Esencia pretekárskeho ducha

Kto by nechcel vlastniť kultové červené Ferrari! Ak netrváte na životnej veľkosti, tak ani nepotrebujete byť „v balíku“. Ferrari Daytona SP3 vzdáva poctu športovým prototypom Ferrari V12 s motorom v strede vzadu, vďaka čomu má značka v motoristickom športe jedinečné postavenie. Aj interiérové umné riešenia umožňujú dokonalú symbiózu medzi vodičom a autom. LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 (42143) určite vytrhne tŕň z päty predstaviteľkám nežného pohlavia, ktoré si uvedomujú, že darovať milovanému hoci aj najexkluzívnejšie papuče je dávno „out“. Keďže v každom mužovi drieme kus chlapca, nemôžete trafiť vedľa. Pôsobivá stavebnica obsahuje autentickú 8-stupňovú sekvenčnú prevodovku s páčkovým radením a je vybavená oficiálnym logom Ferrari a ďalšími ikonickými detailmi. Tento model v mierke 1 : 8 má 3 778 dielikov a umožní dokonalý zmyslový zážitok. Kúpite na www.lego.com/sk-sk za 449,99 €.

LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3

Text: Miriam Bartošová, foto: Foreo.com, orava.eu, vhcosmetics.sk, lego.com/sk-sk